Selvforsvarsklubben Hatamoto


Historie

Træning

Organisation

Historie

Selvforsvarsklubben Hatamoto underviser i effektiv selvforsvar baseret på traditionel japansk selvforsvar. Det har vi gjort i Gentofte kommune siden 1983. Vi træner Nihon Jujitsu ('japansk jujitsu'), der er et moderne system med rødder tilbage i den japanske samurais kamp uden våben. Vi har igennem årene haft mange elever, der har lært mange effektive selvforsvarsteknikker som de kan bruge, hvis det skulle blive nødvendigt. Teknikkerne er i mange tilfælde simple, men 100% effektive.

Træning

I første omgang bygger vores træning på at lære vores elever nogle relativt få og simple, men meget effektive selvforsvarsteknikker. Efter en sæson eller to bliver der lagt mere vægt på at lære flere basisteknikker indenfor Nihon Jujitsu, så du som elev får mulighed for at blive endnu bedre til at forsvare dig selv.

Vi går ikke på kompromis med vores mål, som er at lære vores medlemmer selvforsvar, der  kan bruges. På den anden side, så har vi et sundt fundament med gode forbindelser direkte til de japanske mestre. Det er med til at sikre, at der altid vil være bevægelse og tilpasninger af vores træning til nye ting som vores instruktører selv lærer på kurser i både indland og udland.

Vi har medlemmer i alderen fra 8 år og op til over 60 år. Alle kan lære at forsvare sig - uanset alder og fysisk kondition. Vores instruktører er engageret i at lære fra sig og har alle mange års erfaring med at undervise i Nihon Jujitsu.

Læs også mere på Dansk Japansk-Jujutsu Forbunds hjemmeside - http://www.djjf.dk - eller på den officielle Nihon Jujutsu hjemmeside - http://www.nihonjujutsu.com, hvor du bl.a. finder Nihon Jujutsu's historie (tekst på engelsk).

Organisation

Hatamoto er medlem af flg. forbund og organisationer: